DataConsult

IT-tjenester til små og mellemstore virksomheder samt private

Din professionelle IT-partner

Hos DataConsult er vi specialiserede i at hjælpe små og mellemstore virksomheder samt privatpersoner med IT, og vi står altid klar til at guide dig gennem de tekniske udfordringer, du måtte støde på. Vi tilbyder:

  • Salg og reparation af computere og diverse tilbehør
  • Hosting og opsætning af hjemmesider og e-mail
  • Online backup til private samt mindre virksomheder
  • Remote overvågning af servere, netværk, pc’ere
  • Remote support via internettet

Sikker-IT

Sikkerhed og beskyttelse af dine data er vigtig, uanset om du har en virksomhed eller er privatperson. Derfor har DataConsult udviklet Sikker-IT, som er et helt unikt system, der sikrer dig løbende backup, virusbeskyttelse, remote overvågning, rådgivning og meget mere.

Derudover tilbyder vi altid support, når du har brug for det. Hvis du oplever problemer med din computer, kan vi f.eks. oprette forbindelse til den herfra og hjælpe dig med at løse den udfordring, du står overfor – uden at du behøver at tage din computer med ned til en butik eller vente på en tekniker.

Skal vi hjælpe med din IT?

Få hjælp til online opsætning

Vi hjælper dig med at oprette og vedligeholde hjemmesider og e-mailkonti. Hvis du har brug for at få din virksomhed online eller ønsker at oprette en e mailadresse, kan vi gøre det før dig, så du blot kan fokusere på dit arbejde.

DataConsult tilbyder derudover også salg af PC’ere og tilbehør (se vores PC konfigurator) og reparation af computere hvis uheldet er ude. Hvis din computer har brug for en opgradering, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

DataConsult er en pålidelig og kyndig partner, når det kommer til IT. Vi gør teknologi lettere for dig og tilgængelig for alle, uanset hvor meget erfaring du står med.

Vi kan hjælpe med hjemmeside og markedsføring

I starten af 2023 har vi indgået et samarbejde med Best One A/S, så vores kunder kan få en professionel hjemmeside til en favorabel pris. Uanset om du bare ønsker en hjemmeside eller om du har brug for digital markedsføring, klarer de opgaven.

Skriv til os